Емил Костадинов на сиромашко море

16.09.2013 15:30 | Видян 1834 пъти | Гласували 1

Емил Костадинов на сиромашко море

Кризата здраво е захапала Емил Костадинов! Героят от "Парк де Пренс" е продал всичките си луксозни коли и е минал на скромен "Мини Купър", с който пърпори из Лозенец, забелязаха бдителните папараци на Всеки ден.

Селцето, което последните две-три години се превърна в предпочитано място за отдих на столичните светски персони, бившият национал също е избрал за семейната си почивка. В първите дни на септември Коща и съпругата му Марияна щъкаха из Лозенец със синята си миниатюрна количка, предпочитан модел предимно от млади мутреси.

Костадинови заминали на морето с "Купъра", тъй като последните няколко месеца се разделили с две скъпи коли, които им идвали не по джоба. Както медиите писаха наскоро, легендата на националния отбор се е принудил да разпродава движимо и недвижимо имущество, притиснат от дългове за милиони към футболни звезди и спортни деятели.

Според нашата информация Костадинов е заборчнял с 1.5 милиона лева, взети от тук, от там, уж за изграждането на тенис кортове и футболни игрища в квартал Драгалевци. Най-големият кредитор на Емо бил треньорът на "Локо" (Пд) Александър Станков, който се подлъгал да отпусне 50 бона в евро на доскорошния член на Управителния съвет на ЦСКА, Лъчо Танев и Стилиян Петров също "спонсорирали" Костадинов.

След като някои от кредиторите го притиснали да си получат обратно парите той се принудил да продаде колите - своята и на жена си. "Мини Купъра" Емо купил преди време на една от дъщерите си и сега при нужда го ползвал.  Емо и Марияна се изнесли към морето с бутиковата количка, произвеждана от БМВ и заради ниския й разход на гориво - 5 л на извънградско.

"Костадинови явно пестят от всичко", коментират зад гърба на двойката из морското селце. Наели са и сравнително евтин хотел за нощувка. А вечерите прекарват предимно в хотела на мъжа на певицата Белослава, Евгени Йонов-Слона, с когото ги свързва дългогодишно семейно приятелство.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !