Стипендиантка на Бербо фаворит в Х фактор

16.09.2013 14:40 | Видян 3438 пъти

Стипендиантка на Бербо фаворит в Х фактор

Ударно и с двойна доза забавление стартира вторият сезон на музикалното шоу Х фактор. Така бе поставено началато на голямата музикална надпревара. Освен изключително оспорвана, тя обеща да бъде и изключително изненадваща и колоритна, пише Супер 19.

Младо момче - комбайнер, пя песен на Том Джоунс и каза, че работата на нивата е песен, но да пее на сцената на Х фактор е една от най-големите му мечти. Възрастна дама, която се появи на кастингите и миналата година, определи песен на Азис (Сен Тропе) за социална, но не получи одобрението на журито. Нестандартни и непредвидими, част от претендентите впечатлиха и с особен чар, и то в двойна доза. Бяха показани най-възрастната (73 г.) и най-младата участничка (15 г.) в предаването.

След като Богомил стана част от финалистите и дори зае 2-ро място в първия сезон, екипът на шоуто за втори път ще трябва да иска специално разрешение и за 15-годишната Ана-Мария. Стипендиантка на фондация Димитър Бербатов  изпя песента Halo на Бионсе, като призна, че голямата й мечта е да пее на голямата сцена и да запише дует именно с известната певица.

Нейното изпълнение пък изключително много развълнува журито - Мария Илиева възкликна Това е X фактор, а Любо се разплака и коментира, че именно това е смисълът на сцената. Ана-Мария е печелила музикални конкурси у нас и в чужбина, като е била специален гост и за откриването на българска чешма в Лондон.

"Сибирското чудо" – само за една нощ 27-годишната Виктория Куприна от Русия се превърна в любимка на България. Тя представи песен от нейната втора родина – България – Обещай ми любов на Силвия Кацарова. Броени дни след фурора й на сцената на X фактор тя сключи брак с нейния любим мъж Георги, който я изнесе на ръце от сцената.

Новата рок мацка, скрита под странен поп фолк стайлинг пък приятно изненада Мария Илиева, Станислава Армутлиева – Саня, Велизар Соколов - Заки, и Любо Киров. Николай Михайлов, но не футболистът, а депутат от РЗС, в изпълнение на Васил Найденов развълнува, но не достатъчно.

Една от водещите Алекс Раева (другата е Мария Игнатова) определи шоуто като триумф на таланти, а Мария Илиева като музикална революция. Стартът на втория сезон на Х фактор се превърна в абсолютен фактор в родния телевизионен ефир. Двата епизода на музикално шоу №1 отчетоха изключително високи резултати сред активното население (на възраст 18-49 години).

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Няма коментари към тази новина !