Дичо представи нов клип

13.09.2013 13:45 | Видян 1957 пъти

Дичо представи нов клип

Снощи в клуб Studio 5 се състоя промоцията на новия видеоклип Beautiful Day на Дичо и младата певица Станислава Христова SunHeart.

Сред гостите на промоцията бяха и победителите от конкурса за двойник на Дичо, който се състоя на 30.03. тази година в бар La Cubanita. Бисер Петков, Мирослав Радев и Георги Георгиев спечелиха възможността да се снимат в следващия видеоклип на изпълнителя. И това се оказа именно видеото на парчето Beautiful Day. След като показаха клипа на гостите, Дичо и SunHeart изпяха на живо няколко песни под акомпанимента на класическите китари на Дичо и младия китарист Любомир.

Видеоклипът разказва за фенка на Дичо, която си определя среща с него, но непрекъснато се припознава в негови двойници. След перипетии двамата се срещат. Текстът на Beautiful Day е на Sunheart, музиката на  Антон Иванов, а аранжиментът е на Дичо, Sunheart, Антон Иванов и Милко Михайлов.
Режисьор на видеоклипа е Владимир Балканов.

Младата певица Станислава Христова SunHeart е на 22 години, родом от Бургас. Музиката ѝ е страст от ранна детска възраст. След среща с композитора Димитър Кириязов – също млад талант, се преориентира към денс стила и заедно излизат на музикалната сцена с дебютната песен "Dance with me" през лятото на 2012 г.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !