Денис Ризов заби гримьорка

13.09.2013 10:40 | Видян 2158 пъти

Денис Ризов заби гримьорка

Бившият съпруг на Наталия Симеонова – Денис Ризов, отново лети на крилете на любовта с младо гадже, видяха с обективите си папараците. Някогашният фронтмен на рок група "Ахат" и настоящ бизнесмен, продуцент и водещ е хлътнал по блондинка, която може да му бъде дъщеря. Също толкова млада и руса бе и предишната му изгора, пише Уикенд.

След раздялата с жена си Наталия Денис се превърна в апетитна стръв за родните златотърсачки. Когато напусна семейството си, той се кълнеше, че занапред няма да се обвързва сериозно, но бързо промени решението си. Причината за това бе сексапилната Виктория, която изпълняваше ролята на мълчаливата котка в предаването му по БНТ.

Сексапилната блондинка така влезе под кожата на шоумена, че той загуби ума си по нея. Дори смяташе, че е открил новата жена на живота си, но съдбата го опроверга. Денис заряза Виктория, защото тя го направи за смях пред всичките му приятели. Младата дама си имаше и друг любовник, за когото само Ризов не знаеше. А когато най-сетне разбра, че изгората му тъче на два стана, я натири не само от сърцето си, но и от тв екипа.

Въпреки че след преживяното унижение Денис се зарекъл повече да не върти любов с колежки, стрелите на Амур отново го пронизали на работното място. Бившият на Наталия Симеонова изведнъж разбрал, че е влюбен в гримьорката си Александра, и направил необходимото,  за да изживее красиви мигове с нея. Завел я дори в Америка, където има имоти и бизнес. "Прекарахме чудесна лятна ваканция в САЩ", хвалела се впоследствие русокосата дама пред хора от обкръжението си.

Тези дни Денис бе уловен да се разхожда с новото си любовно завоевание по централните софийски улици. Влюбената двойка се придвижваше с купения директно от Германия мерцедес на рокаджията милионер.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Няма коментари към тази новина !