Всички се отказаха от Николета

13.09.2013 10:20 | Видян 3117 пъти

Всички се отказаха от Николета

Николета Лозанова уж имаше много приятели, но когато ножът опря до кокала, остана съвсем сама. От верните ѝ дружки, които кръжаха около нея, вече няма и следа. Плеймейтката остана само с детето и родителите си и с няколко свои протежета, на които плаща.

След като Николета се раздели с Валери Божинов, антуражът ѝ тихомълком изчезна. Прословутата ѝ "приятелка" Азис се дръпна още в момента, в който усети, че нещо със семейство Божинови не е наред. Фолкаджията я изостави без никакво притеснение и хукна да обикаля чужбина с Ивайла Бакалова.

Бизнесменът Петко Димитров също остана в неизвестното за Николета пространство, макар че като пълноправна г-жа Божинова тя вечно беше специална гостенка в клуба му в София. Сега обаче плеймейтката била персона нон грата.

Ванко 1 е другият уж добър приятел, който не се е мяркал край красавицата, откакто гръмна скандалът с раздялата й с Валери. Говори се, че всички те предпочитали неговата компания пред нейната. Зад гърба ѝ бившият благоверен на Лозанова я плюел без притеснение и ги настройвал срещу нея.

В момента Ни Ло разчита само на собствените си протежета, за да не изкука съвсем сама. Единият е никому неизвестният фолкаджия Жоро, който снима втори клип с Лозанова и този път привлече и Наско Месечков. Другият е спряганият за неин двойник Пацо. Третата е личната ѝ пиарка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Силвия Кацарова празнува 70 в НДК

Въпреки че ги навършва след 10 дни, на 26 април, Силвия...

Няма коментари към тази новина !