Balkanika Music Television излъчва Румънските музикални награди

12.09.2013 13:30 | Видян 1531 пъти

Balkanika Music Television излъчва Румънските музикални награди

На 14 септември тази година шоу-церемонията по връчване на Румънските музикални награди се провежда за 11-ти пореден път.

За втора поредна година Balkanika Music Television е медиен партньор на събитието и ще излъчва цялата церемония. Шоуто тази година се провежда в Брашов. Организаторите Music Channel 1 и UTV отново обещават грандиозно зрелище. Най-известните румънски изпълнители и банди ще пеят на една сцена.

Много от тях са номинирани в 14-те категории, сред които за най-добри певец, певица, DJ, група, песен, видеоклип и дори за най-добро онлайн представяне в социалните мрежи. Зрителите все още могат да гласуват за любимците си на уебсайта на Румънските музикални награди - rma.1music.ro. Сред номинираните се забелязват имената на популярните в България и Европа Инна, Андреа Баника, Смайли, Алекс Велеа, Емил Ласария, Саша Лопез, Флай Проджект и много други.

Звездното румънско шоу се очаква с огромен интерес в повечето балкански държави, а в България феновете на модерната поп, рок и етно музика могат да се насладят на бляскавата церемония "Romanian Music Awards" единствено от ефира на Balkanika Music Television във FULL HD качество.

Шоуто започва тази събота, 14 септември, от 20:00 ч., а час по-рано Balkanika Music Television ще прави преки включвания с посрещането на артистите на червения килим.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Модната марка U.S. Polo Assn. -...

Със своите аксесоари, мода и обувки модната марка...

Слави Трифонов се оженил тайно за...

Изключително любопитна дописка пусна „Уикенд“, макар че...

Няма коментари към тази новина !