Нина Добрев похарчи хиляди за почивка

08.09.2013 09:00 | Видян 1830 пъти

Нина Добрев похарчи хиляди за почивка

Любимата актриса от "Дневниците на вампира" това лято се отдаде на пълен релакс. Вместо да страда по съсипаната си връзка с Иън, тя се забавлява диво и екстремно, както наскоро показа Kliuki.net.

Последната невероятна ваканция на Нина Добрев беше на Хаваите, откъдето красавицата пусна своите супер снимки. На тях виждаме колко усмихната е тя в компанията на своите приятели, както и перфектният ѝ маникюр отблизо. Изглежда, че Нина Добрев се кефи на модната тенденция и се е лакирала в така актуалния омбре стил, писа изданието ladyzone.bg.

Тя определено блесна за пореден път в очите на феновете си, които не спират да я хвалят в мрежата. Чаровната българка, която живее от години в Канада, има многобройни обожатели у нас, които много се надяваха да я зърнат скоро, но тя от месеци не се е връщала тук.

Нина Добрев имаше предложение да влезе в ролята на Ния Туджарова в четвъртия сезон на "Под Прикритие", но ангажиментите ѝ не позволили да приеме. Жалко наистина, но има време и някой ден може да се реши да участва в друга родна продукция.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

бТВ и Нова спират да снимат сериали,...

Двете най-големи частни телевизии у нас – бТВ и Нова, са...

Отиде си малко известен режисьор,...

Режисьорът и продуцент Роджър Корман, известен с...

Няма коментари към тази новина !