Ето го новият мъж на Азис

30.08.2013 12:45 | Видян 3667 пъти

 Ето го новият мъж на Азис

В момента Азис е на почивка в в комплекса за тузари на Евелин Банев - Брендо в българското Сен Тропе - Лозенец и макар наскоро да се раздели с гаджето си Велизар, нов здравенят е неотлъчно до него. Двамата били неразделни, разказват очевидци, които подозират, че мистериозният Аполон е новият мъж на Азис, пише lifestyle.bg.

Двамата се настанили в луксозния "Оазис", предпочитан предимно от милионери в началото на седмицата. Те пристигнали в компанията на още трима души и наели два етажа на една от къщите в комплекса.

С кредитна карта фолкпевецът оправил сметката на рецепцията още при пристигането. За цяла седмица наемът му струвал почти 3000 лева, пише "Уикенд".

Под зоркия поглед на якия си приятел Азис плувал по няколко пъти на ден в басейна, за да оформи бедрените си мускули и прасците. Настоял пред домакините си. През деня менюто му да включва само морски деликатеси предимно миди, крабове и скариди.

Здравият мъжага и Васко събудили подозрение сред останалите посетители на комплекса, понеже денонощно не се отделяли един от друг. Когато това все пак се случело, татиураният момък не се отдалечавал на повече от 2-3 метра.

Снимка: lifestyle.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Смях: Директна връзка от автобуса към...

Смях: Директна връзка от автобуса към метрото.

Да се тревожиш е като да изплащаш...

Да се тревожиш е като да изплащаш дълг, който всъщност...

Няма коментари към тази новина !