Гала с нова страст - голфът

29.08.2013 11:00 | Видян 1966 пъти

Гала с нова страст - голфът

"Имах активна почивка. За пръв път. Останах в един затворен комплекс и не мръднах от там". Това сподели след лятното си отсъствие от телевизионния екран водещата на "На кафе" Гала. "Да бе! Колкото и пъти се чухме с нея, тя все ми отговаряше: "Ами лежа, спя". На това ли се казва "активна" почивка? Аз за разлика от Гала си починах наистина активно. Отидох до Италия при моята кума Лора Виденлиева, която навърши 60 години. Обиколихме с мъжа ми толкова много места, но за тях ще разкажа в предаването", намеси се със своя непринуден стил асистентката на Гала Джуди.

"Започнах да играя голф. За съжаление се запалих във втората половина на почивката ми, а аз почивах близо месец", разкри Гала и като доказателство за новата си страст извади топка за голф от дамската си чантата.

"През новия сезон на "На кафе" се очертават много интересни неща. "Ще има нов формат на "БИГ Брадър" – нещо като подгряване. Така че освен зрителите ще могат да виждат какво се случва, ще могат и да надничат през прозорците на къщата. На финала – този, който стане победител, ще влезе в къщата с ВИП-овете", разкри Гала.

"Ще има нови рубрики, с нови лица. Преди 2 седмици се запознах със Силвестър Сталоун, се него се засякохме в едно заведение. Поканих го да води своя рубрика в "На кафе". И той се съгласи. С него се засякохме в едно заведение. Това, разбира се, беше шега. Истината е, че той беше доста резервиран. И дори от ресторанта ни казаха, че той не общува със свои почитатели", побърза да се похвали Джуджанка.

"Е как ще ти откажат пък точно на теб?", репликира я Гала, която не пропуска момент да скастри хлевоустата си асистентка.

Източник: БЛИЦ

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Няма коментари към тази новина !