Слай помпа мускули из софийските фитнес зали

27.08.2013 14:50 | Видян 2365 пъти

 Слай помпа мускули из софийските фитнес зали

Едни от най-лъскавите фитнес зали в столицата са под обсадата на екипа на "Непобедимите 3". Силвестър Сталоун си е харесал зала, която е на около 30 минути от хотела, в който е настанен, съобщава в. Монитор.

Слай обича да тренира заедно с Джейсън Стейтъм. Двамата обикновено се появяват още по първи петли и прекарват сред уредите около час, час и половина. Хората от залата останали смаяни от дружелюбното отношение на звездите.

"Тези са по-нормални и от нас. Как един път не ги видяхме да капризничат за нещо?! Усмихнати, позитивни, дай боже повече такива посетители да имаме", казали от фитнеса, в който Рамбо и Транспортера помпат мускули.

Нежната половина от екипа - състезателката от ММА и шампионка по джудо Ронда Руси, също е в столицата и заедно с боксьора легенда Виктор Ортис използват всяка свободна от снимки минутка, за да навестят фитнеса.

Ронда дори пусна в Instagram снимка от тренировка в столична зала. "Невероятно занимание с едни от най-добрите български бойци. Дотолкова ползотворно, че сега едвам си държа очите отворени, но трябва да ходя, да погледна какви дрехи ще нося на утрешните снимки на "Непобедимите 3". Да бяха ми избрали по-интересни дрехи", е написала Ронда.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Няма коментари към тази новина !