Ghettoman обяви края на Хората от гетото

23.08.2013 14:45 | Видян 1032 пъти

Ghettoman обяви края на Хората от гетото

Рапърът Ghettoman дълго време беше и продуцент, но вече е решил да изостави тази дейност.

"Посветих си последните няколко години на това да помогна на много хора да пробият на музикалната сцена. Това, което установих е, че при голяма част от тях благодарност няма. Стоя зад доста имена, зад които хората нямат представа, че стоя, и плановете ми са да отделям повече време за себе си, на приятелите си, на семейството си", каза той пред meloman.bg, пише blife.bg.

Изпълнителят не иска вече да продуцира различни хора, защото това му струвало скъпо.

"Ако някой дойде и ми плати - винаги съм отворен за това, но винаги се пречупвам, когато срещна някой талантлив", обясни още Петър, както е истинското му име.

Що се отнася до групата "Хората от гетото", казва, че следващ албум няма да има.

"Това е финалният албум, който правим с "Хората от Гетото". Мисля, че всеки един артист, изпълнител трябва да присъства на музикалната сцена и да прави неща точно толкова, колкото е креативен, а не просто, за да присъства. Затова с този албум слагаме край на съществуването на групата, поради много факти. Това, че почти никой не остана от бандата в България, всеки е забързан назад-напред, но най-вече мислим, че този албум сме го изпипали на такова ниво, че може би няма да успеем да го надскочим, а наистина нямаме вече какво да предложим.

Музиката се промени и имахме избор да се пренастроим към това, което е модерното сега, или да заложим на това, което сме ние, и да прекратим. Избрахме да останем това, което сме и да прекратим, вместо да се опитваме да се приобщим към нещо, което не сме и не разбираме", сподели Ghettoman.

Снимка: blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Няма коментари към тази новина !