"Мис Варна" измества "Мис България"

21.08.2013 11:00 | Видян 1866 пъти

Само преди броени дни завърши треската около избирането на тазгодишната ни "Мис България", а сега предстои да бъде определена и носителката на титлата "Мис Варна", пише lifestyle.bg.

За девета поредна година Агенция VIP Fashion Group е организатор и продуцент на един от най-престижните конкурси за красота в България - МИС ВАРНА`2013, който се провежда под егидата на Община Варна.

Финалът ще се състои на 23 август в лятната градина на Гранд Хотел Варна от 21 часа.

След тежък и оспорван кастинг до конкурса бяха допуснати 24 красавици. За седмица претендентките за титлата ще бъдат настанени в Гранд Хотел Варна, където натоварената им програма ще включва ежедневни репетиции, фитнес програми, фотосесии и благотворителни инициативи.

Водещ и изпълнител на спектакъла тази година ще бъде поп-звездата Орлин Горанов, а за доброто настроение на гостите ще се погрижат още Цецо Елвиса и балет „Арт Денс".
Повече от четири месеца специалисти работят по проектите за сцената и декорите, както и за артистичната част на шоуто. Колекциите за трите тура на конкурса също са изработени по поръчка за участничките.

Красивите претендентки ще се разходя по разкошната сцена облечени в екстравагантни рокли на дизайнерката Весела Василева - Veteida в първия тур, бански костюми във втори, както и колекция бутикови рокли на Модна къща Tonena с дизайнер Стойка Хаджиева в трети тур.

За прическите на всички участнички в конкурса ще се погрижат топкоафьорите от салони Нуши, а за грима - екипа на гримьорката Кристина Славова.

Със правилната походка и сценично присъствие на претендентките ще се занимават професионлни хореографи.

Продуцентът на конкурса и собственик на VIP Fashion Group - Мира Матеева и екипът й обещават, че въпреки кризата МИС ВАРНА`2013, успешно ще конкурира световните конкурси за красота по професионализъм и класа.

Снимка: Lifetsyle.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !