Деси Тенекеджиева звезда в нов бг интерактивен филм

20.08.2013 11:30 | Видян 1648 пъти

Деси Тенекеджиева звезда в нов бг интерактивен филм

Нова форма на интерактивно кино ще направи скоро своята световна премиера в морската столица и ще бъде показано пред публика в началото на септември, научи lifestyle.bg.

Актрисата Деси Тенекеджиева се превъплащава в ролята на екстравагантна и безскрупулна шефка на туристическа фирма, изграждайки остро характерен и комичен комиксов персонаж.

„Забавното е, че зрителят няма да бъде само пасивен наблюдател, а активно ще участва в развитието на драматичната линия, като взема решения вместо главния герой. Радвам се, че мога да подкрепя с участието си този млад и талантлив екип от мои съграждани, а сега им желая успех в постпродукцията", споделя Деси Тенекеджиева.

Интерактивно кино се е правило и преди, но Съзнателното кино е нова форма на този вид общуване с публиката. Спецификата е, че в ключови точки от развитието на действието зрителят получава възможността активно да участва във филма, като прави своите съзнателни избори вместо героите и така се включва в създаването на сюжетната линия. Включването на зрителя във филма ще бъде посредством интерактивна мобилна Кино Кабина, за начало позиционирана в четири различни точки във Варна.

Снимка: Елена Спасова

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !