Ани Цолова и Виктор Николаев отиват в Нова ТВ

20.08.2013 09:15 | Видян 3467 пъти

Ани Цолова и Виктор Николаев отиват в Нова ТВ

Нова телевизия открадна две от популярните лица на бТВ. Ани Цолова и Виктор Николаев напускат сутрешния блок на медията и от септември ще водят публицистично предаване при конкуренцията, пише vsekiden.com.

От началото на август тандемът бе свален от ефир за лятна отпуска, като от бТВ обясниха това с нуждата от почивка на целия екип на предаването.

За последно Цолова и Николаев се явиха на екрана на 16 август, когато имаше извънредно заседание на Народното събрание по ветото на президента върху актуализацията на бюджета за 2013 г. Те водиха за ден сутрешния блок, а след това отново се оттеглиха във ваканция.

От бТВ потвърдиха информацията. "Днес екипът на бТВ с голямо съжаление научи, че дългогодишните водещи на „Тази сутрин" Ани Цолова и Виктор Николаев са избрали да продължат професионалния си път в Нова телевизия", казаха досегашните работодатели на водещите.

"През изминалите няколко години Ани и Виктор се превърнаха в знакови лица за бТВ и българския телевизионен ефир като цяло. Сърдечно им благодарим за прекрасната работа и проявения професионализъм! Винаги ще останем техни приятели и им желаем на добър час!", казаха от телевизията.

Снимка: vsekiden.com

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Хотелът, който плаща на гостите, ако...

В Сингапур вали средно 171 дни в годината. Въпреки това,...

Кимбо от улицата до UFC: Историята на...

Тази седмица сме решили да разгледаме историята на една...

Няма коментари към тази новина !