Стейтъм и Снайпс пекат атлетични тела на Ривиера

19.08.2013 14:10 | Видян 1478 пъти

Стейтъм и Снайпс пекат атлетични тела на Ривиера

Двама от екипа на "Непобедимите 3" – неустоимите Джейсън Стейтъм и Уесли Снайпс са направили еднодневен плаж на Ривиера, научи Блиц. Почиващите, разпознали холивудските звезди, буквално ги нападнали за автографи.

Въпреки стабилната охрана, Стейтъм и Снайпс отделили време за разгорещените си фенове. Снимките на третата част на култовия екшън започнаха тази сутрин в корабостроителния завод „Булярд“ във Варна. Лентата се завъртя точно срещу военноморската база с екшън сцени, допълва репортерът на БЛИЦ. На място е изграден декор, на който пише "Сомалия".

Човек от екипа, който се занимава с пиротехническата част, разказа, че още преди месец са започнали да обработват колите, които ще взривяват. Закупени били чисто нови джипове, а идеята била да ги състарят. Всяка една кола има не по два, а по три "дубльора" като автомобилите са пипнати от ръждата на калника да са едни и същи.

На снимачната площадка е стълпотворение от хора. Само 380 души са от щатската продукция, а поне още 45 статисти се подготвят за снимки. Днес на снимачната площадка ще са близо 500 души, доверяват запознати.

Човек от "вътре" издава, че когато тази сутрин Сталоун, Стейтъм и Снайпс пристигнали в "Булярд", било разпоредено на "простосмъртните" да не гледат звездите в очите, а да сведат глави надолу. Категорична е забраната за внасяне на телефони, камери и всякакви заснемащи устройства. Всички, които влизат на снимачната площадка, се проверяват внимателно.

Тези дни се очаква във Варна да пристигне и останалата плеяда от звезди. Девет дни ще продължат снимките, разкриха от "кухнята" на снимачния екип.

Снимка: Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Един от обвинителите на Кевин Спейси...

Делото на Кевин Спейси за сексуално посегателство се...

Мадона искала дете от Денис Родман

Мадона искала да има дете от Денис Родман. Това разкри...

Няма коментари към тази новина !