Мария посрещна имения си ден като принцеса

16.08.2013 15:00 | Видян 5636 пъти

Мария посрещна имения си ден като принцеса

Фолк певицата Мария посрещна като принцеса имения си ден. Изпълнителката, която в момента е на Лазурния бряг си пусна снимки от Франция. По всичко изглежда, че фолк певицата си прекарва повече от добре в Сен Тропе. Към изпълнителката се отнасят като към кралица, а и тя самата изглежда направо великолепно, пише kliuki.ws.

Небрежно облечена в сини бански, с гръцка прическа, Мария се щракна край басейна. По време на престоя си изпълнителката бе обградена от прислужници, които се грижат да изпълнят всяко нейно желание.

И докато фолк дивата вдига наздравици с половинката си Християн Гущеров, малката ѝ дъщеря се забавляваше с най-новия си подарък. Малката Марая, която също е именничка днес се сдоби не с книга, а с чисто нов  таблет. Самата изпълнителка бе залята още от сутринта с поздравления и честитки. Едно от тях бе пратено не от друг, а от фолк певицата Алисия.

"Честит празник колежке", написа фолк певицата на стената ѝ в социалната мрежа. С което сложи край на слуховете, че не се разбира с пайнерката заради експоловинката и на двете—Ники Михайлов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !