Куката закъса с простатата

15.08.2013 17:15 | Видян 2040 пъти

Куката закъса с простатата

Актьорът Куката закъса с простатата, обявен за новия секссимвол на киното ни след изявата си в "Под прикритие", има сериозни проблеми с простатата, пише Уикенд.

Това тръби наляво и надясно руса дама, придружала Куката при откриването на казино на Златните пясъци преди седмица. След купон двамата се озовали в хотелската му стая и мъжествените способности на актьора се оказали, меко казано, нищожни.

"Вероятно е заради пристрастието към алкохола и субстанции, които правят човека щастлив", коментирала разочарованата блондинка. Личният живот на Мариан Вълев напоследък е пълен хаос. Всяка седмица се появява информация, че той е с ново гадже, обикновено по-младо от него с 20 години.

Последният му удар е щерката на Филип Найденов – Фатик – Александра, която е студентка по актьорско майсторство в класа на Стефан Данаилов. Заради младата наследничка на боса Куката бил зарязал певицата Ирина Флорин, твърди се в светските среди.

"Тези дни видяхме Ирина на морето в компанията на приятни млади мъже.Не изглеждаше нещастна, че е зарязана. Най-вероятно тя бързо е разбрала, че няма бъдеще с човек, който изглежда страшен мачо, но мъжествеността му е клюмнала", коментираха читатели, които тези дни са се припичали на Черноморието с Флорин.

"Мариан е талантлив, но има проблеми. Почти всеки ден го виждаме да се разхожда из улиците запуснат, брадясал, с анцуг и една и съща тениска, която не е ясно кога пере. Очевидно изживява депресия и използва средства, за да се вдигне на крака", коментираха театрални фенове и редовни читатели.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !