Карла Бруни: Със Саркози се влюбихме от пръв поглед

15.08.2013 12:30 | Видян 2213 пъти

Карла Бруни: Със Саркози се влюбихме от пръв поглед

Бившата първа дама на Франция Карла Бруни разкрива пред британското издание "Дейли мейл" подробности около връзката си с президента Никола Саркози.

Моделът се събра с бившия президент само три месеца след срещата им на вечерно парти през 2008 година, малко след като той се разведе с втората си съпруга Сесилия.

В интервюто, което се излъчи в сряда вечер, цитирано от "24 часа", тя казва: "Беше любов от пръв поглед. Трябва да кажа, че напуснахме вечерното парти заедно. Оженихме се три месеца по-късно."

На въпрос какво я е привлякло в 58-годишния президент, който има трима синове от предишни връзки, тя казва: "Не знам. Неговата интелигентност, непреодолимият му чар, това колко е мил, начинът, по който говори..." И добавя: "Какво ни кара да обичаме някого? Трудно е да се каже, виждам колко ценни качества притежава, но от това ли идва любовта? Не. Мисля, че е съвпадение. Искра. Мисля, че е мистерия."

Красавицата казва, че за нея е било облекчение, когато съпругът й е загубил на изборите през 2012 г. Относно това тя казва: "Мислех си за това, че той се нуждаеше от заслужена почивка. Можеше да се върне към обикновения живот, да имаме повече време за децата."

Свалянето на напрежението е помогнало на Карла да се върне към модата. Припомняме, че неотдавна тя стана лице на кампания на "Булгари", а също и продължи музикалната си кариера.

Това лято тя пусна своя четвърти самостоятелно написан студиен албум.

Източник: novinite.bg

Снимка: www.telegraph.co.uk 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !