50 Cent се изправя пред съда

06.08.2013 10:45 | Видян 1707 пъти

50 Cent се изправя пред съда

50 Cent ще се изправи пред съда днес - 5 август, по обвинение в нанасяне на побой на бившата му приятелка и майка на детето му, а също и във вандализъм, съобщи Асошиейтед прес.

От прокуратура в Лос Анджелис информираха, че ако вината на музиканта бъде доказана, го заплашват 5 години лишаване от свобода и глоба в размер на 46 000 долара.

Срещу 37-годишният рапър са повдигнати едно обвинение за домашно насилие и четири за вандализъм, обясни говорителят на прокуратурата в ЛосАнджелис Франк Мателян, цитиран от Ройтерс.

Според обвинението, изпълнителят на песента "Candy Shop" е разбил с ритник вратата на апартамента и е счупил част от обзавеждането - полилей и телевизор, нанасяйки щети за 7 100 долара.

"Кавгата явно е започнала след твърдение за изневяра от нейна страна", коментира Мателян, след което допълва, че носителят на "Грами" е напуснал апартамента преди идването на полицията.

Скандалът между музиканта и майката на детето му е избухнал на 23 юни. Името на пострадалата не се съобщава, тъй като е жертва на домашно насилие, но според американски журналисти тя е живяла с 50 Cent три години и е известна като Фиди.

По-рано рапърът отрече обвиненията, припомня btvnews.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !