Цветанов разлюби Веселин Маринов

05.08.2013 10:40 | Видян 2976 пъти

Цветанов разлюби Веселин Маринов

Цветан Цветанов разлюби придворния си певец Веселин Маринов. От известно време насам двамата са в див конфликт, разкриха пред Всеки ден близки до музиканта.

Причина за свадата е самият Цветанов, който не можел да се побере в кожата си от издънката преди седмица. Става дума за изтекла в медиите информация, че концертите на певеца, познат в арт средите като Веско Потното, се спонсорират не от кого да е, а от общинаря на ГЕРБ Йордан Бончев.

Именно в неговата печатница "Мултипринт" в Костинброд ден в деня на размисъл бяха открити около половин милион незаконни бюлетини, предназначени за фалшифициране на предсрочните парламентарни избор. Бизнесменът е личен приятел на бившия МВР шеф.

Цветанов се изнервил, че с новината за подкрепа на концертите все повече хора може да си направят заключението, че аферата с бюлетините е замислена от ГЕРБ, след като въпреки грандиозния скандал контактите по оста Цветанов - Веско Маринов - Йордан Бончев продължават.

Като потвърждение на разлъката между дружките дойде информация от Варна, че за пръв път бившият МВР шеф не уважи концерт на Веско Потното. Чудото стана в четвъртък, когато Летният театър на морската столица приюти 3000 фенове на певеца, но сред тях лъсна осезаемо липсата на Цецо.

Като отмъщение пък трубадурът, известен с парчетата си за вино и жени, реши да не изпълни хита си, за който и двамата бяха подложени на унищожителна критика - "Нашата полиция ни пази".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !