Митко Щерев: Видях смъртта!

01.08.2013 11:30 | Видян 1984 пъти

Митко Щерев: Видях смъртта!

Видях смъртта и онези прочути бели тунели, които се появяват пред очите на човека, когато дойде краят“, разказа известният композитор Митко Щерев. Неотдавна той преживял тежък здравословен проблем и няколко дни се чувствал много зле. Тъкмо тогава пред очите му се появило видението, за което говорят много хора, пише Галерия.

Слава богу, че най-големият враг на Лили Иванова вече е възстановен и готов да оглави журито на фестивала "Бургас и морето", който започва на 3 август. В комисията, която ще оценява песните тази година, са включени още Йорданка Христова, Тома Спространов, Йордан Георгиев – Данчо Стълбицата, и др.

Подбраните заглавия ще бъдат представени в Летния театър на Бургас под съпровода на група "Горещ пясък", а водещ ще бъде Драго Чая, който има бургаски корен.

"Бургас и морето" е единственият оцелял поп фестивал, който продължава да бъде арт гордост на града, независимо че традиционно е разтърсван от скандали. Такъв избухна преди дни, когато песента "Може би все още те обичам", която щеше да събере на сцената легендарната "Тоника" бе изтеглена от конкурса.

Причината е, бившият басист на групата Тео Шишманов отказа да се яви с колегите си в Летния театър. Шишманов обясни пред журналисти, че хонорарът от 66 лв. и 66 стотинки не би му стигнал да си покрие дори пътните. "За мен парите нe сa важни, защото неотдавна роднини ме завлякоха и всеки лев вече е от значение", отсече Тео.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Гонзо уволни 1 от Ергенът

Българският футболен съюз освободи своята служителка...

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Няма коментари към тази новина !