Владо Кузов купува детско колело

31.07.2013 13:10 | Видян 1082 пъти

Владо Кузов купува детско колело

Владимир Кузов, който бе осъден за гей педофилия, обикаля магазините в търсене на детско колело. Скандалният бивш депутат от „Атака" отделил няколко дни, за да избере най-доброто, пише Всеки ден.

Кузов ходил и в магазините за колела до Женския пазар в столицата. Казвал на шашардисаните продавачки: "Търся колело за детето си". Той подробно се интересувал какви цветове и какви предавки има, дори стигнал до въпроса за седлото. И както експерти го посъветвали, колкото по-твърдо е то, толкова по-малка е вероятността от хронични травми на мускулите.

Самият Кузов не е родител, но се е заел с отглеждането и възпитанието на своята 10-годишна племенница. Тя е дъщеря на сестра му Милена. Малката била особено привързана към вуйчо си. Познати на Милена обаче се чудили дали Владо наистина можел да я възпита подобаващо.

В началото на 2009 г., няколко месеца преди края на мандата на Народното събрание, Кузов получи условна присъда за блудство с малолетен и неговите депутатски правомощия бяха отнети. За да докаже, че е невинен пък, екс политикът се записа да учи право в Нов български университет. Той до ден днешен твърди, че е бил натопен за срамното деяние.

Снимка: Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Няма коментари към тази новина !