Халваджиян вземали два пъти повече от Слави в bTV!

31.07.2013 10:30 | Видян 2227 пъти

Халваджиян вземали два пъти повече от Слави в bTV!

"Господари на ефира" е струвало на bTV два пъти повече от "Шоуто на Слави". И за двете предавания телевизията ръсела по около 25 бона на брой, но "Господарите" беше с половин час по- кратко. Това е и причината за омразата, която Трифонов питае към братя Халваджиян, разкри Шоу.

На bTV парите за шоуто за тв гафове също се видяха много, въпреки че с радост са приели условията на арменците в началото. Точно тогава пък средствата за "Шоуто на Слави" били окастрени заради падналия рейтинг и продължаващата в низходяща крива тенденция.

Преди дни Слави Трифонов преподписа при почти същите условия договора си с телевизията, който изтичаше на 1 септември. Разликата е, че сега при качване на рейтинга ще се вдигнат и парите му от реклама, а bTV се задължава да му възлага и други продукции за реализация.

Според източници на Шоу от bTV, от медията просто не са имали друг изход освен да го задържат. Въпреки дългите сондажи да се намери заместник на Трифонов, никой от проверяваните продуценти не успял да предложи прилично вечерно шоу "а ла Джей Лено".

"Очевидно има нужда от предаване като нашето", мотивира Слави продължаването на договора си с телевизията.
Въпреки това от bTV смятали да намалят още бюджета на предаването, докато не се разкри тайната среща между Дългия и Николай Бареков и тръгна мълвата, че шоуменът ще се мести с продукцията си в ТВ7. Самият Бареков не скри, че от септември по ТВ7 ще се излъчва вечерно шоу “а ла Джей Лено” и намекна, че то може да бъде правено от Трифонов.

"Никога не съм имал намерение да се местя в ТВ7. В bTV се чувствам страхотно, тук ми се гарантира свободата. Вече 13 години правя това шоу, никога не са ми се месили", каза в собственото си шоу Слави след преподписването на договора.

За всяко издание на "Шоуто на Слави" bTV ще превежда на фирмата на Дългия "Севън ейт" по около 25 000 лева.
Сред сигурните лица, които ще продължат да се изявяват в "Шоуто на Слави", е 8-годишният господин Андреев, който се сдоби със собствена рубрика, след като спечели конкурса "Разсмей Слави".

Малкият Митко се яви като специален гост в последното издание за сезона, а Трифонов със задоволство обяви, че именно предаванията с негово участие се радват на едни от най-високите рейтинги в телевизията.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сребърният медалист от Евровизия 2024...

Baby Lasagna, който завърши втори на конкурса в Малмьо,...

Отиде си майката на Веско Маринов

Тази нощ е починала майката на обичания български...

Няма коментари към тази новина !