Стилиян Петров приюти родителите на момче, болно от левкемия

26.07.2013 13:30 | Видян 3648 пъти

Стилиян Петров приюти родителите на момче, болно от левкемия

Стенли за пореден път доказа, че сърцето му е огромно и мисли за доброто на всички. Бившият капитан на националния ни отбор и Астън Вила разкри в интервю за шотландското издание "Скотсмен", че в дома си в Бирмингам е приютил родителите на момченце, болно от левкемия, пише Блиц.

"Помагам на тези хора, защото знам с какво се сблъскват. Сам не можеш да се справиш в подобен момент, много е трудно", споделя Стенли.

"Момченцето е на 3 годинки. Диагностицирано е с левкемия и се лекува в местната болница. Майка му е от Глазгоу и е запален привърженик на Рейнджърс. Забавляваме се невероятно", обяснява бившият футболист на Селтик - кръвен враг на "сините" от Глазгоу.

Стенли споделя също така, че големият му син Стилиян-младши постоянно го разпитвал кога семейството ще се прибере у дома, визирайки Глазгоу, където той е роден.

"Беше на 3 години, когато тръгнахме за Бирмингам. Но не е спирал да ме пита кога ще се приберем у дома в Глазгоу", признава Петров, който разкрива също така, че Стилиян-младши постоянно казвал на баща си, че е шотландец и ако би избирал за кой национален отбор да играе, това категорично е Шотландия, а не България.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !