Sam Divine ще пуска британски хаус на Bedroom Beach

25.07.2013 10:40 | Видян 1029 пъти

Sam Divine ще пуска британски хаус на Bedroom Beach

Жена диджей? И още как. Че и добра на всичкото отгоре. Само за няколко години Sam Divine пробива на международната сцена и бързо се превръща в една от най-забележителните дами в денс музиката. Именно тя ще пуска ще пуска енергичните си сетове на 27 юли на Bedroom Beach. От българска страна подгряващ диджей ще бъде Dimo.

Sam Divine тръгва от баровете в Бристол, родния град на пиратския капитан Дългия Джон Силвър от “Островът на съкровищата”, за да стигне до прочутия курорт Ибиса. Родената в Югозападна Англия изпълнителка обаче не страда от грандомания: "Аз не искам да бъда суперзвезда. Просто искам да съм сред най-големите в индустрията". Мнозина смятат, че го е постигнала.

Вече четири години тя успешно се справя зад пулта и прави своя собствена музика. "Това е най-хубавата част от моята работа – прекарвам часове в самолета, пътувайки от едно участие към друго и тогава се раждат най-добрите ми идеи, които пресъздавам в студиото. Мисля, че е важно като DJ е да бъда постоянно вдъхновена, затова и слушам всякакви жанрове, независимо дали става дума за  танцувална музика, или не!".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

30 полицайки имали любовни афери с...

В Швеция избухна голям скандал около десетки служителки...

Смях: Мечешка тройка

Смях: Мечешка тройка Опасно за живота, но такива...

Няма коментари към тази новина !