Крум и Ани Хоанг представят дуета си "Целувай и хапи"

24.07.2013 13:45 | Видян 3657 пъти

Крум и Ани Хоанг представят дуета си

Крум и Ани Хоанг днес представят дуета си "Целувай и хапи"  в ефира на Planeta HD. Песента е по музика и аранжимент на Светослав Лобошки, текстът е на Йордан Ботев. Видеото е реализирано от Люси Иларионов. Идеята за съвместната песен идва преди месец, когато Люси кани Крум да се включи в проекта.

"Не познавах Ани лично, но усетих, че между нас като изпълнители ще се получи химия и приех поканата", споделя Крум. Двамата записват песента и два дни по-късно тръгват за морето, където да заснемат кадрите. Изпълнителите си допаднали изключително много и дори не им се наложило да играят роли, защото били абсолютно себе си по време на снимките. "Надявам се хората да усетят положителния заряд, който носи самото видео и песента", допълва Крум.

В "Целувай и хапи" зрителите ще видят за първи път сцената, от която бяха разпространени снимки с голите Ани Хоанг и Крум. Режисьорът обещава красива сцена, която е логично продължение на целия сюжет. "Не е важно какво говорят за мен, важното е да говорят всеки ден", пък е единственото, което споделя Ани Хоанг по повод множеството коментари от изминалата седмица.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !