Николета със собствено предаване

21.07.2013 09:09 | Видян 4278 пъти

Николета със собствено предаване

Николета Лозанова продължава чутовните си опити да стане телевизионна водеща. Тя тренира усилено за нов скок към тази цел. След като разби ефира на „Къртицата" с неподражаеми изпълнения, сега ТV7 й дава втори шанс. От есента бившата плеймейтка ще прави собствено предаване, пише Всеки ден.

На футболната съпруга въобще не й пука, че е станала нарицателно за жена, която е известна с това, че пуска снимки във фейсбук и се кара, с когото намери. Тя се води от идеята, че не е важно какво говорят за теб, важното е да ти знаят името.

Ето защо е готова за пореден път да отвори уста за залък, който изглежда твърде голям за възможностите й. Тя ще води светско предаване по TV7. От мерак да се впусне в новото си начинание, пловдивчанката се отказа от ваканцията си в Италия заедно с Валери Божинов и малката Никол и реши да остане в София. Всеки ден тя се мъчи пред камерата с надеждата да заприлича на тв водещите, които е гледала по италианските канали. „Този път ще ги разбия!", категорична е Николета.

Все още не е обявено кога ще се излъчва новото й шоу и каква ще бъде неговата продължителност. Бившата плеймейтка обаче е заложила всичко на тази карта и дори не допуска мисълта, че може да се провали. Когато не е в студиото, тя тренира поведението и жестовете си пред огледалото. Най-трудно обаче й е с говора. Тъй като е от Пловдив, мекият говор е като заложен в гените й. Красавицата обаче е твърдо убедена, че ще го изкорени веднъж завинаги от маниера си и наесен ще покаже на всички, че е най-добрата в играта.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !