Теодора върти интриги

19.07.2013 09:45 | Видян 2160 пъти

Теодора върти интриги

Теодора отнесе гнева на колежка на промоцията на новия си шести поред албум. Новата ѝ душманка Антонина се появи с гръм и трясък на купона, но вместо да се държи като примерна гостенка, я нарече "интригантка и лицемерка". Освен това я посъветва да си хваща цветята и да се прибира вкъщи, пише Уикенд.

Изпълнителката на "Шматка" е първата, която напада лице в лице звездата на "Диапазон рекърдс". Другата съперница на Теодора – Пепа Секса, досега се задоволяваше да плюе индиректно, предимно по медиите. Домакинята на промоцията привидно запази хладнокръвие, след като Антонина ѝ провали празника само с няколко реплики. "Залагам на песни, а не на скандали. Не ме интересува кой какво е казал", заявила на приятелки Теодора.

Нейни близки обаче издават, че в действителност думите на колежката ѝ доста я наранили. След промоцията Теди дори си поплакала. Била обидена, защото смятала обвиненията на Антонина за неоснователни. В повече ѝ дошла и наглостта на врагинята ѝ да я нападне точно на празненството ѝ.

Впрочем някои фенове са убедени, че упреците на Антонина не са съвсем незаслужени. Тя обвинява Теодора, че въртяла интриги зад гърба ѝ и целяла да настрои продуцента Ненчо Касъмов против нея, та да я прокуди от фирмата. Теди имала влияние над боса, тъй като му е била бивше гадже.

"Тя е причината да напусна фирмата. Гадна лицемерка! Просто се е самозабравила и не знае защо ги прави тези неща. Иска да изхвърли труда ми в кофата за боклук. Ще продължавам да се боря. Доста колежки се опариха от нея. Само не ми е ясно защо всички си траят. Смятам, че настъпи време този проблем най-после да бъде решен, тя с нищо не е по-различна от нас", беснее Антонина. И допълва, че Теодора си позволявала да копира клиповете и маниерите ѝ.

Преди нея и Пепа Секса се постара да вгорчи живота на Теодора. Упреците ѝ към набедената за любимка на шефа бяха почти същите като тези на Антонина. И според Пепа Теди дължала кариерата си на Ненчо Касъмов. Босът на "Диапазон рекърдс" я лансирал от години и продължавал да го прави след раздялата им. Той ѝ давал най-хубавите песни и се грижел да не ѝ липсва нищо. Останалите си певици пък пренебрегвал. Приятелки в попфолка нямам!

"От нашата фирма най-ми е неприятна Тодора, тъй като съм наясно по какъв начин звездее и как е станала мегазвезда!", заяви преди време Пепа в предаването "Горещо". Тя напълно целенасочено обърка името на колежката си, та да звучи по-селско.

"Пълни глупости!", отвръща Теди всеки път, когато някой ѝ припомни в какво я обвиняват. Чернокосата певица смята, че Пепа и Антонина се опитват да си правят реклама, като предизвикват излишни скандали.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Българин първи в света по химия,...

"Българин е най-добрият по химия в света! Ето го...

За първи път в историята на Капките...

Неочаквана изненада беляза полуфинала на „Като две капки...

Няма коментари към тази новина !