Бълхи налазиха Ани Цолова

19.07.2013 09:30 | Видян 2309 пъти

Бълхи налазиха Ани Цолова

Екстремно, но и романтично преживяване имала преди време Ани Цолова. Водещата на сутрешния блок на Би Ти Ви преспала с мъжа си Васил сред природата, но не в каравана или палатка, а в планински обор за животни, пише Уикенд.

Идеята да се усамотят в скромна колиба към селскостопански обор била на съпруга на тв звездата. Операторът Васил имал навика да нощува в екстремни условия, тъй като бил запален ловец и от години обикалял с пушка на рамо гори и планини. А и покрай хобито си придобил и особена представа за романтика, при това коренно различна от тази на жена му.

За да му угоди обаче, Ани решила да се жертва. Тя захвърлила елегантните си костюми, намъкнала се в спортни дреуи и тръгнала с мъжа си към кошарата. Васил бил във възторг, че половинката му е склонила да му се води по акъла, и положил неимоверни усилия, за да придаде що-годе представителен вид па планинската колибка. Такъв, че да предразположи и разчувства жена си.

"Занесох кожи и свещи за по-романтично. Беше направо като в "Козият рог", спомня си с умиление телевизионният оператор. Досущ като Катя Паскалева, която изигра Мария в култовия филм, и нейния любим – овчаря, Ани и Васил се сгушили на постелката в тясната колиба. И тъкмо започнали да се разнежват и да се наслаждават на усамотението си, когато навън в гората се чули странни звуци.

Водещата на "Тази сутрин", която била свикнала с бученето на автомобили, но не и с шумовете на дивата природа, настръхнала от страх. Уплашила се, че някое голямо и агресивно животно – вълк или дори мечка, ще нападне кошарата. Затова започнала през 5 минути да моли съпруга си да излиза навън и да проверява какво смущава любовната им вечер.

След близо час слухтене и обсъждания какво нарушава тишината Ани се примирила и приела да се фокусира върху романтиката. Да, но в този момент други дразнители я атакували. На нея й се сторило, че я полазват буболечки и бълхи. Натрапчивата мисъл за кръвосмучещите насекоми я обзела заради естествените кожи, с които Васил така старателно бил обзавел колибата.

Операторът напразно убеждавал жена си, че никакви бълхи не ги дебнат в тъмното. Уверенията, че нищо няма да я захапе, обаче не успокоили Ани и тя продължила да мрънка. Романтиката съвсем отишла по дяволите, когато Цолова започнала да се оплаква и от един бухал, който също не ѝ давал мира.

Тогава, за да сложи край на кошмара, Васил се съгласил с Ани да напуснат "колибата на ужасите" и да се настанят в хотел. Това е първият и единствен случай, в който Ани се оставила на мъжа си да я заведе в някоя дива местност, за да усети очарованието на природата. След провалената им вечер в кошарата двамата вече не рискуват с нощувки насред нищото, а избират да се наслаждават на любовта си в цивилизацията.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сребърният медалист от Евровизия 2024...

Baby Lasagna, който завърши втори на конкурса в Малмьо,...

Отиде си майката на Веско Маринов

Тази нощ е починала майката на обичания български...

Няма коментари към тази новина !