Фенове замерят Риана с храна

18.07.2013 14:00 | Видян 1621 пъти

Фенове замерят Риана с храна

На концерта ѝ в Манчестър във вторник, който е част от световното ѝ турне, певицата се е появила с час закъснение. Това не ѝ се случва за първи път. За последните си няколко концертни изяви тя се появява със закъснение на сцената, а наскоро дори си позволи да удари с микрофона своя почитателка.

На изпълнението в Манчестър Риана е била замеряна с храна, на което тя отговорила с нецензурни думи, насочени към феновете ѝ. През последните месеци певицата сякаш повече се е отдала на забавленията, отколкото на кариерата си.

Тя редовно е засичана от папараци на различни екзотични дестинации или популярни нощни клубове, неизменно придружавана от популярната в последно време модел Кара Делевин и певицата Рита Ора. От снимките се вижда как момичетата се забавляват без да жалят средства.

Към момента 25-годишната Риана не се е извинила публично за закъсненията си. Единствено гимназия "Барингтън" в Илинойс получи 5000 долара дарение, което би трябвало да послужи като извинение от страна на Риана.

През месец март тази година тя закъсня с три часа за изпълнението си пред ученици от гимназията. Децата спечелили конкурс за направата на видеоклип към песента "Diamonds" на певицата.

Сега последната приумица на Риана е да боядиса косата си сива. Тя е споделила свои снимки в "Instagram" (вижте тук и тук), на които се вижда новият цвят на косата ѝ. Рири заявила, че сивото е новото черно.

Певицата е известна с любовта си към промяната и експериментаторския си дух. Настроенията ѝ най-често си личат по смяната на прическите и цвета на косата.

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Отиде си малко известен режисьор,...

Режисьорът и продуцент Роджър Корман, известен с...

Тоника СВ махна Тео, върна Емил

Къдравият Тео с плътния басов глас отново, както и при...

Няма коментари към тази новина !