Не пускат Симеон при Кардам

19.08.2008 18:41 | Видян 4569 пъти

Не пускат Симеон при Кардам

Симеон Сакскобургготски и съпругата му Маргарита не са успели да зърнат катастрофиралия си първороден син Кардам, пише "Стандарт".

Двамата отидоха вчера в болница "12 октомври" в Мадрид, където е настанен князът, но така и не били пуснати до стаята му. Причината е, че от клиниката са забранили достъпа до интензивното отделение, където е Кардам. Ограничението важи и за най-близките, уточниха от болницата.

Според вестник "Ел Паис" първородният син на Симеон Сакскобургготски е в поддържана кома. Жизнените му функции са под лекарски контрол, самият той е упоен и е на изкуствено дишане, а от неделя насам няма съществени промени в състоянието му.

Съпругата на Кардам - Мириам де Унгрия, все още лежи в мадридската болница "Ла Пас".

Миналия петък рано следобед най-големият син на Симеон Сакскобургготски - Кардам и неговата съпруга катастрофираха на път за Мадрид. На 42-рия километър от магистралата спортният ягуар излязъл от пътя, блъснал се в едно дърво, превъртял се и застинал преобърнат с гумите нагоре на 10 метра от жилищна сграда. До идването на пожарникарите двойката останала в колата, притисната от сплесканата ламарина.

 Снимка - "Стандарт"

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Руси Чанев и Мимоза Базова носители...

Двама от носителите на „Аскеер“ за 2024 година бяха...

Няма коментари към тази новина !