Бареков се завръща наесен

16.07.2013 13:40 | Видян 1601 пъти

Бареков се завръща наесен

Николай Бареков никога не е бил свалян от екран, каквито спекулации бяха направени преди дни. "Това би означавало да се самосваля, защото аз съм изпълнителен директор на ТВ7", каза самият Бареков в ефира на телевизията, която ръководи. През цялото лято той ще работи зад екрана, а на екран ще се завърне през есента. Журналистът обяви, че подготвя изненада със завръщането си, пише vsekiden.

"През септември ще стане ясно как ще участвам в програмната схема на телевизията. Няма да почиваме, продължаваме с пълен напред. Целта е ясна - ТВ7 трябва да запази своята позиция", каза Бареков. Той обяви, че за първи път телевизията е лидер на тв пазара в България, позовавайки се на летните рейтинги.

"Нашето бъдеще е на лидер", каза още Бареков. "Натиснахме педала с "Мис България" и целия този спорт, който готвим в следващите два месеца", коментира още изпълнителният директор на телевизията. Той подчерта, че разпределя бюджета протекционистки към българското - към българските брандове и българския спорт, вместо да налива пари в чужди първенства.

"Наесен стартираме много голям мащабен риалити проект, който ще бъде в праймтайма, няколко български сериала правим, Влади Въргала прави продължение на "Шменти-капели", издаде част от есенните изненади в ефира Николай Бареков.

Бареков заяви също, че все още не е взел решението си дали да прави свой политически проект, трябва му време, за да го обмисли добре. "Ще взема решение по този въпрос на един малко по-късен етап, не искам да прибързвам с важни и кардинални решения", коментира той. Журналистът обаче е разбрал, че за да реши проблемите на хората и да подобри състоянието на народа, не му стига само журналистиката. "Политиката дава лостове, в един момент тя се оказва единствената алтернатива. За мен има и друг избор - мога да си остана в журналистиката, където съм от 20 години. Искам да преценя нормално нещата и, ако взема едно решение, то да бъде правилното решение", каза изпълнителният директор на ТВ7.

Снимка: vsekdien

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Промениха правилата на Черешката на...

Култовото кулинарно риалити „Черешката на тортата“ ще...

Жената на Джъстин Бийбър показа...

Жената на Джъстин Бийбър показа бременно коремче: Фото...

Няма коментари към тази новина !