Алисия и Ники Михайлов отново заедно?

15.07.2013 12:30 | Видян 5863 пъти | Гласували 1

Алисия и Ники Михайлов отново заедно?

Вратарят Ники Михайлов отново е заедно с фолк певицата Алисия , научи Супер 19` от свой източник в светските среди. Въпреки че обявиха официално, че слагат край на връзката си, двойката продължава да се среща. За да не бият на очи влюбените избирали закътани места или директно пътували в чужбина.

Ася пък си говорела с часове по телефона с Михайлов, свидетелства продавачка от луксозен бутик, която станала неволен свидетел на задушевен разговор. Докато пробвала луксозна рокля в пробната, изпълнителката не спряла да мърка по джиесема си и то с вратарчето на татко.

Приятелки на Алисия разправяли, че преди седмица двамата са си направили тайна спявка в село Марково, известно като пловдивското Ориндж Каунти. Михайлов-младши пък неотдавна заяви, че си е взел поука от изминалите години и последната си връзка и вече няма да допуска медиите толкова близо до личния си живот. Според него това само вредип на връзката между двама души, особено когато те са популярни.

„С Алисия ли съм, не съм ли, с коя съм - това си остава единствено за мен и загадка за другите", заявява категорично плейбоят. Именно тази му реакция дава да се разбере, че любовния му роман с фолкаджийката още не е приключил. Тя не се появи на партито за рождения му ден, но не пропусна да му честити публично във Фейсбук. „Днес Мистър Грешен има рожден ден.

Пожеланията вече му ги отправих лично, защото преди всичко винаги сме били добри приятели. От Госпожица Безгрешната“, гласеше поздравът на певицата. Според мълвата светската двойка планувала и пътуване до Хонконг през есента, където ще се отдадат на ласки и шопинг, без да ги притеснява никой.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Няма коментари към тази новина !