Какво кара Вики Бекъм да се усмихне?

10.07.2013 10:15 | Видян 2425 пъти

Какво кара Вики Бекъм да се усмихне?

Наскоро Дейвид Бекъм постна в социалните мрежи снимка на ухилената Виктория, за да покаже, че съпругата му все пак може да се усмихва. Кадърът е правен в Пекин и изглежда една от причините за нахилената физиономия на дизайнерката е корицата ѝ за китайския Vogue.

За нея винаги стилната Вики носи дантелено прозрачно бюстие и кръгли халки на Tiffany & Co hoop. Г-жа Бекъм е прибрала косата си в стегната опашка и изглежда много семпла, но и елегантна, пише Dnes.bg.

Половинката на Дейвид сама побърза да пусне снимките от модната Библия в своя Twitter. Вики постна и кадър, на който позира с бляскаво черно палто, седнала замислено върху един диван. Под снимката дамата попита закачливо: „Харесвате ли дивана ми?"

В интервюто към медията дизайнерката споделя за майчинството и кариерата си следното: „Когато си успешен, най-трудното е да запазиш нивото на успеха си. Затова трябва да работиш много усилено и да съхраниш всичко постигнато. За мен си е чисто жонглиране, когато си майка и се грижиш за семейство и едновременно се опиташ да бъдеш бизнесдама. Милиони жени го правят по света всеки ден. Но не е лесно и да чувстваш вина всеки път, когато се отправиш към вратата, за да излезеш за работа".

Вики издава още, че не е направила собствената си марка, за да гали егото си, и се чувства страхотно, когато види жени да крачат уверено, облечени в нейни тоалети.

„Аз съм в светлината на прожекторите повече от 20 години. Марката не е нещо, което трябва да гали егото ми. Да дам сила на жените, да ги накарам да се почувстват секси, носейки дрехите ми, означава много повече от хиляди ръкопляскания. Това ме кара да се чувствам добре", споделя Вики.

Г-жа Бекъм не пропусна да се изкаже ласкаво и за китайките, имайки предвид, че корицата ѝ е за китайския Vogue. "Обожавам Китай. Жените тук наистина разбират модата. И съвсем откровено мога да кажа, че дамите, които дойдоха на моето модно шоу, са сред най-красивите жени, които съм виждала. Те имат невероятни тела и изглеждат щастливи и позитивни. Смятам, че знаят как да съчетават аксесоарите си и да поддържат прекрасните си коси и нежна кожа", са думите с които изказа възхищението си към китайките Вики.

Снимка: списание Vogue

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Няма коментари към тази новина !