Снуп Дог подаде цигарката на публиката

09.07.2013 11:15 | Видян 2440 пъти

Снуп Дог подаде цигарката на публиката

Рап ветеранът Снуп Дог взриви столичната "Арена Армеец" с невероятен концерт, като по учебник. Земята се разтресе от подскачането на хиляди хора под звуците като хитове като "Jump around" ("Скачай") , "The next episode" (Следващият епизод"), "Young, wild and free" ("Млади, диви и свободни") и много други.

Чернокожият изпълнител, който напоследък се отдаде и на реге музиката, зарадва феновете си като ги направи едни от първите, които чуват на живо песни от новия албум на Снуп "Reincarnated" ("Прероден"). Облечен в анцунг и зелена фланелка на българския национален отбор, звездата изпуши не една и две цигари марихуана на сцената - напълно в контекста на свободата на реге музиката и спазвайки славата си на "лошо момче". Снуп Дог дори раздели една цигара с човек от публиката. Той попита няколко пъти събралите се хиляди хора "Изкарвате ли се добре, България?" , а публиката нямаше нужда да отговоря. Просто пееше заедно с рапъра  всички негови известни песни .

Концертът започна с превърналото се вече в традиция за България закъснение от 1 час - точно в 22 часа и привърши към 23 часа. Музикантите на Снуп Дог развяха българското знаме на прощаване, а един от най-емблематичните изпълнители на 90-те години Снуп Дог извика: "Запомнете това лице! Защото аз ще се върна, България, ще се върна!". А зрителите ръкопляскаха, рапираха, пяха - млади, свободни и диви.

Концертът бе изгледан и от Димитър Бербатов, който е страшен фен на рап музиката. Той бе дошъл от Слънчев бряг в София специално за концерта и също се забавляваше от сърце.

Снимка: bulFoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Няма коментари към тази новина !