Лили се пече по монокини на терасата

07.07.2013 09:03 | Видян 2219 пъти

Лили се пече по монокини на терасата

Живата легенда на родната естрада Лили Иванова може да е на 74, но граби с пълни шепи от насладите на живота. А според сезона - и от слънчевите лъчи. От две седмици насам Лиленце Пиленце се е отдала на заслужена лятна почивка във варненската си резиденция. В това нямаше да има нищо непочтено, ако между стените на апартамента в местността "Свети Никола" примата не се разхождала по... монокини, пише Всеки ден.

"Висулките" на Лили обаче смущавали привикналите на какви ли не гледки морски съседи на звездата, които на няколко пъти станали свидетели на пораженията, нанесени от годинките, по Лилиното тяло. Певицата се е настанила във варненската си обител веднага, след като времето се затоплило. За щастие изпълнителката на „Панаири" все още била с всичкия си и не се осмелила да се изпружи на варненския плаж като редови курортист.

Лили правела слънчевите бани на просторната си тераса. Добре, ама в първите дни от лятната й ваканция пейзажът на хората от съседните кооперации представлявал не прекрасен и топъл слънчев изгрев, а голите телеса на Лили.

Кошмарът им приключил някъде около третия-четвъртия ден от пристигането на височайшата им съседка. Двама младежи с меки китки заградили терасата от всички страни с бели тенти, та любопитните комшии да не смущават почивката на приятелката им и за да може тя на спокойствие да се калява със слънчеви бани колкото гола си поиска.  

Точно когато съкварталците на Лили си отдъхнали, че останките от нявга пищната й гръд занапред няма да ги шокират, появил се друг дерт. Младежите майстори редовно замръквали в апартамента на Иванова, а вечер шумната музика не давала покой на квартала. Как точно прекарвали времето си тримата, никой не знае.

С летния си апартамент за шумни купони в "Свети Никола" Лиленце Пиленце се сдоби преди десетина години. По време на голямото разследване на НАП срещу звездите и техните данъци певицата бе на косъм да изгори с жилището. Бирниците я подгониха, че откакто станала собственичка, забравила да си плаща упоменатите от закона налози за недвижимата собственост. След многократно известяване чрез писма от общинската администрация във Варна накрая данъчните си прибраха принудително дължимата им от Лили сума.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Джена показа дъщеря си за първи път

Певицата Джена най-после реши да покаже публично дъщеря...

Райските субтропични острови,...

Принц Уилям и Кейт, принцесата на Уелс, имат любима...

Няма коментари към тази новина !