Олга Куриленко е последната корица на Vogue

03.07.2013 10:00 | Видян 1977 пъти

Олга Куриленко е последната корица на Vogue

Актрисата и бивш модел Олга Куриленко сияе от корицата на украинския Vogue. Дамата, чиято звезда изгрява с ролята ѝ на момиче на Бонд през 2008 г. в лентата „ Quantum of Solace", за пръв път получава тази чест от модната Библия. 34-годишната красавица години наред е позирала пред модни фотографи, но изглежда актьорската ѝ кариера ѝ спечели вниманието на този тип медии.

За корицата Куриленко позира пред Фил Пойнтер в роля от пролетната колекция на Miu Miu. Дамата изглежда очарователно и кожата ѝ буквално блести. Активни модни блогъри веднага коментираха, че фотосесията и по-специално корицата са неестествени и по-скоро приличат на кадри за рекламна кампания, научи dnes.bg

Фотошопът със сигурност е имал сериозна работа, защото в цялата фотосесия от кожата на Олга сякаш струи светлина и мекота. Но в крайна сметка модните експерти са категорични, че тя изглежда „нереално фотогенична и повече от красива".

Изборът на актрисата за украинския Vogue не е случаен, защото по произход дамата е украинка. Списанието от скоро е на този пазар и това е 5-ия му брой. С или без фотошоп Олга със сигурност ще продава, защото тя се е превърнала в национална гордост за страната, прославяйки за пореден път женската красота, която се корени там.

Снимка: Vogue

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !