Цеца пя пред 200 000 души

01.07.2013 15:45 | Видян 2768 пъти | Гласували 1

Цеца пя пред 200 000 души

Примата на родния попфолк Глория отпразнува 40-ия си рожден ден по време на мегаконцерта на сръбската легенда Цеца Величкович в Блеград, пише Телеграф.

Глория с интерес изгледа спектакъла в компанията на най-близките си приятели и брат си. Родната звезда неведнъж е споделяла, че се възхищава на сръбската си колежка. Именно заради това примата си подари концерта на Цеца за ЧРД и изгледа целия рецитал от ВИП-ложата.

В деня на концерта на стадион "Ушче", където се състоя събитието, хората започнаха да прииждат още в 18 часа, съобщава "Телеграф". Нетърпеливите почитатели скандирали името на любимката си повече от 2 часа.

По официални данни мероприятието са уважили 170 хил. души, а 30 хиляди не успяха да влязат, но слушаха звездата извън загражденията. Сръбските медии отчитат истински рекорд. Малко след 21 часа на сцената се появила самата Цеца в бял гащеризон. "Волим те, Цецо", крещяли феновете. Самата изпълнителка на няколко пъти споделила, че е най-щастливата жена. Глория изслушала концерта в компанията на брат си и свой близък пирятел.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Първият Ерген Виктор обяви Алек за...

Виктор Стоянов, който придоби огромна популярност у нас...

Сър Пол Маккартни е първият британски...

Пол Маккартни стана първият британски музикант...

Няма коментари към тази новина !