Спецпроект: ГОРЕЩИТЕ ДВОЙКИ НА ЛЯТО 2013

01.07.2013 13:30 | Видян 11215 пъти | Гласували 3

Спецпроект: ГОРЕЩИТЕ ДВОЙКИ НА ЛЯТО 2013

Любовните истории на лятото винаги са вълнували обществеността. Супер 19` реши да ви запознае не само с пикантните факти около връзките на българските популярни личности, но и да проследи историята на тяхната любов, предишните им връзки, препятствията и в крайна сметка победата на чувствата. Защото е лято и е време за малки ваканционни флиртове и големи любови. Ето е и нашата селекция на актуалните двойки през този сезон.

АНГЕЛ И ДОРИНА не се чукат

Ангел и Дорина се залюбиха докато бяха партньори също в Дансинг Старс. Сега след края на шоуто те продължават връзката си, но предпочитат да запазят целомъдрие и да не я консумират. Въпреки това двамата са неразделни и постоянно демонстрират любовта си.

Младият певец споделил с приятели, че все още не е бил интимен с гаджето си. Като ревностен християнин Ангел не избързвал да опорочи отношенията им с нещо толкова прозаично като плътската консумация:"Може би се пазят за първа брачна нощ", подмятат в шоусредите. Дорина често придружава Ангел на негови участия. Той пък не спира да я хвали, и то публично.

Все намира повод да изтъква положителните качества на гаджето си и колко е щастлив с нея: "Обичам я, бе! Не е ли страхотна?", написа във Фейсбук профила си Ангел. Той беше въодушевен, тъй като Дорина всячески го подкрепяла и поощрявала да продължи да твори. "Отричахме до последно, че сме двойка, първо, защото не искахме да ангажираме хората с информация, която не им е нужна.

Камо ли да го направим по време на предаването. Не искаме някой да реши, че това е пиар стратегия за победа. Но щом това толкова вълнува всички, аз нямам проблем да го споделя“, заяви Ангел в тв интервю. Дорина допълни, че ако чувствата между двама души са истински, те не бива да се афишират – а в нейния случай няма как да няма страхове, тъй като, за разлика от Ангел, тя съвсем няма понятие какво е животът ти да бъде следен под лупа.

 

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Няма коментари към тази новина !