Джейсън Стейтъм идва в София през август

01.07.2013 12:45 | Видян 2342 пъти

Джейсън Стейтъм идва в София през август

Британският актьор Джейсън Стейтъм ще пристигне в България на 20 август 2013 г. за снимките на Expendables 3. Новината дойде от самия актьор, който в момента може да бъде видян в трилъра Hummingbird, а в края на годината ще атакува отново боксофис класациите с Homefront. Графикът на Стейтъм е много натоварен, поради което и не бе сигурно дали ще се присъедини към звездния актьорски състав на Expendables 3, пише Супер 19'.

Все още не е известен изходът от преговорите и с други холивудски звезди от неговия ранг като Мила Йовович, Уесли Снайпс, Джеки Чан, Никълъс Кейдж и Мел Гибсън, който трябва да изиграе един от главните злодеи. Expendables 3 ще се снима в студиото на Ню Бояна, където беше заснета и предишната част от поредицата. В началото на юни бе фиксирана премиерната дата на продукцията - 15 август 2014 г.  

Само месец по-рано по екраните излиза Fast & Furious 7, което означава, че Стейтъм ще превземе кинотеатрите в цял свят едновременно с две зрелищни екшън ленти. За бъдещото си пребиваване у нас холивудският не е проявявил никакви капризи. Звездата харесвал много българската кухня и бил очарован от киселото ни мляко.

Близки до екипа на Стейтъм споделят, че той е разпитвал кои са актуалните софийски нощни клубове, тъй като искал да разпусне с българските си приятели в края на август. Преди седмица актьорът се завърна от кратка почивка в Англия, където бе при гаджето си Роузи Хънтингтън.
Двамата се разхождали за ръка по улиците на Лондон и отишли на романтична вечеря. Американските медии неотдавна пуснаха слуха, че Джейсън мисли да предложи брак на манекенката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !