Благо Георгиев има син

28.06.2013 09:00 | Видян 2692 пъти

Благо Георгиев има син

Приятелката на футболиста на руския "Амкар" (Перм) Христина роди бебето, което носи името Давид Благоев Георгиев. Двамата имат и дъщеря, кръстена Йоанна, пише 24 часа.

"Всичко с Христина и бебето е наред. Роди се във вторник, а на следващия ден успях да се прибера в София, за да го видя. Много сме щастливи", каза развълнуваният Благо . Известният със своята дълбока религиозност Благо и приятелката му са избрали библейското име Давид за второто си дете. Момчето се роди в "Шейново" с мерки 2800 г и 48 см.

За появата му на света Благо научил след една от тренировките в Австрия. Той веднага получил разрешение от старши треньора Станислав Черчесов да се прибере в България. По поръчка на наставника обаче и през двата си дни престой у нас заради щастливия повод Георгиев проведе бегови тренировки, за да не губи от ритъма на лятната си подготовка.

"Футболен клуб "Амкар" и неговите многочислени привърженици от цялата си душа поздравяват Благо и Христина с прекрасното събитие! Желаят на новороденото богатирско здраве, да порасне истински мъж и да бъде вярна опора на своите родители", се казва в специално послание в сайта на "Амкар" към Георгиев.

Първото дете на Христина и Благо се роди в края на март 2010 г. По-късно майката и щерката се преместиха при Благо в Русия. Тогава той играеше за "Терек" (Грозни). Семейството живееше обаче в курорта Кисловодск, както и останалите футболисти на чеченския клуб.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Няма коментари към тази новина !