200 бона за Христо Стоичков във ВИП Брадър

27.06.2013 12:30 | Видян 1983 пъти

200 бона за Христо Стоичков във ВИП Брадър

Христо Стоичков е голяма цел на новия сезон на "ВИП Брадър". На есен по Нова телевизия за пети път стартира реалити предаването, което ще продължи точно два месеца. Скандалите межу Къци Въпцаров, Багата и Фънки преди година докараха рекорден рейтинг на Нова телевизия. Хората на Нико Тупарев вече тръгнаха на лов за още по- скандални участници, които да разкрият пиперливи истории от личния си живот.

Заради цветистия си език и буйно поведение Камата е най- желаният участник в предаването. Продуцентите са готови да броят поне 200 бона на бившият футболист, за да прекрачи прага на къщата в Нови хан.

Целта на Нова телевизия е шоуто да събере ощеповече зрители пред екрана и да разгромят конкуренцият в лицето на "Къртицата", което приключи скоро по ТВ7. Шоуто на Иван и Андрей е единственият подобен на "Биг Брадър" формат в родния ефир. Още със старта му в Нова настана истински смут  дали това няма да е краят на "големият брат".

Екипът на предаването е по- амбициран повче от всякога. "Ще съберем на едно място напълно различни характери. Ще има и политици, и актьори, и спортисти. В момента се водят преговори с потенцялните участници. За конкретни имена е рано да се говори, но ще са най- актуалните родни звезди", заканват се от компанията на Нико Тупарев.

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

30 полицайки имали любовни афери с...

В Швеция избухна голям скандал около десетки служителки...

Смях: Мечешка тройка

Смях: Мечешка тройка Опасно за живота, но такива...

Няма коментари към тази новина !