В "Революция Z" редуват снимки с любов

25.06.2013 15:45 | Видян 3372 пъти

В

Младите звезди от хитовия сериал "Революция Z" снимат по 12 часа на ден новите епизоди от поредицата на bTV, пише Стандарт.

Тъкмо свършили с уроците, вместо да затичат към плажа и морето, актьорите се скъсват от работа и подготвят дори три нови песни. И както често става, на снимачната площадка се роди поредната светска двойка. Чувствата между Никола Стоянов и Джулия Бочева са толкова силни, че двамата изобщо не си и мислят да крият връзката си. "Сладка, красива, акълия, много готина и печена", описва Никола Джулия. Тя пък обяснява на свой ред: "Той е всичко за мен".

Двамата живеят заедно от четири месеца. Никола просто подарил ключ от апартамента си на любимата. Джулия сподели, че с героинята й Ани ще се случват трагични неща в новите епизоди. "Тя преживява много лоши неща. Става все по-силна и борбена", казва младата актриса.

Мона Недева също си мечтае за море и партита, но засега ще ги отложи. Пълна промяна предстои за героинята й Мира. "Противоположност на това, което беше досега", казва тя. Иван Тишев пък разкри, че в новия сезон неговият Боби няма да се променя, дори пак е станал сваляч. Иван Иванов също издаде, че в любовния живот на Фипо предстоят интересни неща.

Снимка: Стандарт

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Любимата храна на Кралицата била за...

Покойната кралица може и да е похапвала от най-добрите...

Отиде си режисьорката Мариана...

Тази нощ си отиде режисьорката Мариана...

Няма коментари към тази новина !