Фотографът Jamtul пристига в страната ни по нов проект

15.08.2008 16:18 | Видян 5944 пъти | Гласували 5

Фотографът Jamtul пристига в страната ни по нов проект

Едно от най-популярните имена в модната фотография в Милано, Париж и Лондон – турският фотограф Jamtul, идва в България, за да направи специална фотосесия „Kiss me, I’m Irish”. След работата си в Турция с вдъхновяващата Аксиния по заснемането на фотосесия за августовския брой на ESQUIRE (най-елитарното издание в Турция за светски новини, мода и бляскав живот), Jamtul прие покана за снимки и в България.

Идването му в страната ни е по повод заснемането на фотосесия за новото  ирландско уиски в България – Clontarf. Снимките ще носят характерния за Clontarf нов поглед към живота и деликатна еротика, запазвайки силата на традициите, но е отправило поглед към младите и свободомислещи хора. Ще показват модерния им начин на забавление и общуване. Това е новата представа за ирландско уиски - Тhe new Irish! От това е привлечен Jamtul и приема предизвикателството да разчупи клишето при представянето на категорията.

За фотосесията с fashion new look стaйлинг са ангажирани 15 модела. За място на снимките бе избран хотел Royal Bay (Слънчев бряг), интериорният сет ще бъде изпълнен с луксозните мебели на Varano, а дрехите и аксесоарите ще осигурят от Sisley. За специалните ефекти на фотосите ще бъде наето киноосветление и светоотразяващо пано с размери 4x4 м. Датата  на снимките е 20. август

Jamtul е предпочитаният фотограф от повечето елитни издания като ESQUIRE, MAX, VOGUE, MARIE CLAIRE, ELLE, COSMOPOLITAN и работи с едни от най-известните модели и светски личности по целия свят.  Той идва със съдействието на Expose Model.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Няма коментари към тази новина !