Крис Браун изключи Риана от албума си

24.06.2013 14:00 | Видян 1631 пъти

Крис Браун изключи Риана от албума си

Крис Браун не е включил песен, която записа с Риана, в предстоящия си нов албум. Изпълнителят планираше въпросната песен "Put It Up" да попадне в новия му албум "X". Взаимоотношенията между двамата обаче се влошиха и Крис реши, че ще мине без парчето с бившата си любима, пише dir.bg.

"Шефовете на звукозаписната му компания настояваха песента да фигурира в албума, но Браун не се съгласи. Те все още се надяват да убедят Крис да промени мнението си и за тази цел са готови да му платят повече пари, защото смятат, че песента ще стане хит", заяви близък до него източник пред сайта HollywoodLife.com.

Преди раздялата им 24-годишният певец разкри, че работата му с Риана не е съпроводена с никакво усилие. "Всичко върви лесно, защото двамата създаваме музика по един и същ начин", довери Браун.

Риана и Крис се срещнаха за пръв път през 2008 г., но през 2009 г. се разделиха, след като той бе признат за виновен по обвиненията за нанасяне на побой над нея. В края на 2012 г. те отново се събраха, но за кратко.

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Няма коментари към тази новина !