Ето я сватбата на Антон Божков и Ива!

22.06.2013 09:00 | Видян 6929 пъти

Ето я сватбата на Антон Божков и Ива!

Близо месец след сватбата на годината се появи и първата папарашка снимка от нея! Въпреки нечуваните мерки за сигурност да няма нито един кадър от тържеството на Антон Божков, син на милиардера Васил Божков, и дъщерята на Стефан Софиянски - Ива, вчера лъсна фото от паметната вечер. То е направено от гост на церемонията с мобилен телефон. До този момент никой не беше виждал младоженците заедно в най-щастливия им ден.

На снимката, разпространена вчера, се вижда костюмът на Антон - черен панталон, вталено сако, бяла риза с висока яка и папийонка. На левия си ревер той има закачена истинска роза в кремав цвят - от същите цветя бе направена и цялата украса в хотел „Шератон". Източник на „Всеки ден" уточни, че костюмът на Антон е шит по поръчка в Лондон от моделиера на принц Хари.

Булчинската рокля на дъщерята на Стефан Софиянски е от дантела в цвят шампанско, като в горната част наподобява бюстие. Плътен широк колан от сатен минава през талията , който в задната част завършва с голяма панделка. Долната част на роклята се разширява, за да скрие малкото коремче. Както първи писахме, Ива е бременна в 3-ия месец.

На снимката между младоженците се вижда и малката сестра на Ива - Димана - момичето в синята рокля с разголени рамене и сандали с равни подметки. Тя държи кошница, в която гостите оставят подаръците си.
Ива и Антон се ожениха с пищно парти на 1 юни, а се сгодиха в началото на април. Те организираха сватбата си само за два месеца. Кумува им сестрата на Ива - Елена Софиянска - най-голямата дъщеря в семейството.

Кумът е Филип, най-добрият приятел на Антон, с когото се познават от деца. Двамата са учили заедно финанси в Лондон. Ива прие фамилията на мъжа си с тире и вече е Софиянска-Божкова. На купона пя Лили Иванова, която единствена подари на младоженците не плик с пари, а картина.
 
Източник: vsekiden.com 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Гришо качи секси французойка в...

Григор Димитров си тръгна от парти в Монте Карло, където...

Шолц увери китайски студенти, че не...

Германският канцлер Олаф Шолц увери днес китайски...

Няма коментари към тази новина !