Тони Димитрова при Азис

17.08.2008 09:00 | Видян 13989 пъти | Гласували 2

Тони Димитрова при Азис

Днес на гости във „Вечерното шоу на Азис” ще бъде Тони Димитрова. Бургаската перла ще се появи в студиото с почти руса коса, отслабнала и щастлива. „Друго си е да поискаш размер М, а не XL в магазините”, ще сподели тя пред Васко. Певицата ще разкаже, че често я спират по улиците с думите, че много прилича на Тони Димитрова, но още на първото изречение я разкриват заради неповторимия й дрезгав глас.


Тони ще разясни скандала с Нона Йотова на конкурса „Бургас и морето” и ще си признае, че на всички участници от Бургас е дала най-високи оценки. Тони Димитрова ще сподели още, че е щастлива, че има много млади и талантливи изпълнители, но й е болно, че нямат уважение към по-възрастните.
Певицата ще разкаже и за личния си живот. Несподелената любов не й е непозната, а да е влюбена й се случва често, но сега е щастлива, защото мъжът до нея е още по-влюбен, но двамата все още не мислят за сватба. Той е от Русе и успяват да се виждат, пътувайки един до друг.


В живота й на първо място винаги е било и ще бъде „слънцето с черните очи” – дъщеря й Маги, за която певицата говори с огромна майчина обич.
На живо за Азис и неговите зрители Тони Димитрова ще изпълни нова своя песен, с която ще разплаче Катето Евро.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !