Яне Янев си купил Галя

20.06.2013 14:30 | Видян 2731 пъти

Яне Янев си купил Галя

Пикантен слух обикаля тези дни политическите кулоари. Откакто лидерът на "Ред, законност и справедливост" се закани да покаже на всички, че е истински мъж, в обръщение се завъртя мълвата за купената булка Яневица, пише Уикенд.

Младата изгора на воеводата от Сандански била палава студентка в Юридическия факултет на Софийския университет. Момичето заглеждало къде що има по-засукан столичен ерген, но трудно се решавала на любовни връзки. Покрай един от любимите си преподаватели – Атанас Семов, чевръстата девойка успяла да се запознае с Яне Янев. Той си я харесал почти от раз, но не си давал много зор за интимен контакт с нея.

Последвали покани за кафета и вечери, но до най-важното нещо така и не се стигнало. В същото време в медийното пространство се появили десетки злостни слухове, свързани с нестандартните сексуални практики на политика. За да спаси имиджа си, Янев послушал съветите на свои приятели и решил да се задоми.

Красивата Галя влязла в ролята на спасителната сламка, за която громящият корупцията лидер се хванал. Ако се вярва на приказките, двамата ги обединявала не толкова любовта, колкото интересите. Дипломираната юристка не искала да се връща за нищо на света в Червен бряг, пък се и оглеждала за по-солиден мъж, който да отговаря на претенциите й. Така изборът й опрял до Яне Янев.

Левентът не се двоумил много и предложил брак на доста по-младата от него хубавица. За да подсили чувствата й, направил скромен подарък от 20 000 евро, скъпи бижута и маркови парцалки, говорят негови сподвижници. Последвала пищна сватба и младото семейство Яневи заживели почти като в приказките, но с тази разлика, че младоженецът оставил невестата при майка си в Сандански и се върнал в София, за да работи за благото на държавата. Според последната клюка Яне-Яневица била бременна и с раждането на дете веднъж завинаги щяла да запуши устите на злобарите.

"Е, то и Емил Димитров а има син…", казват многозначително по този повод в политическите среди…

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !