Кошлуков с ново гадже

18.06.2013 18:00 | Видян 3628 пъти

Кошлуков с ново гадже

Емил Кошлуков заби ново, младо гадже! Браво на него, явно 48-те му лета съвсем не му пречат да се залюбва с двадесет и няколко годишни мацки. Новата обитателка на сърцето на Кошлуков е мургава фина дама с гарвановочерни коси и очи, пише България днес.

От любов Емил завел прясното си гадже на море - и то не къде да е, а в тузарския Слънчев бряг, най- шумния и актуален курорт по родното Черноморие. Там обикновено отмаря и Бербатов. Бившият затворник и новата му се появиха на официалното откриване на плажен бар, разположен на метри от кънтяща чалготека и ретро дискотека. Випбрадърът май беше малко болен, защото въпреки жегите се бе загърнал в бежова жилетка. А на челото му бе избила пот - вдигаше температура бавно, но сигурно. Затова и гаджето му не посмя да го целуне, а само го държеше за ръка. И това обаче ставаше тайно, защото Кошлуков, както е известно, изобщо не обича да афишира любовните си връзки. Репресираният от комунистическия режим през 80-те години и бивш лидер на СДС през 90-те винаги крие гаджетата си. За него се знае, че има дъщеря от Наталия, мистична негова любов, с която в учил в първи клас.
 
Подновил контактите си с нея едва от затвора - пишели си писма, което довело до раждането на щерка му. Детето и родителката му не са в България - те живеят в Маями, където Кошлуков ходи често, обикновено през лятото, на посещение. Другите известни мадами, с които е свързван Емил, са Ивайла Бакалова, манекенката близначка Боряна Шехтова и Надя от тв предаването "Елит". С миската Кошлуков се сближи много по време на престоя им в къщата на „ВИП брадър", където бяха съквартиранти.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !