Джаро с нова любовница

17.06.2013 11:30 | Видян 2877 пъти

Джаро с нова любовница

Михаил Билалов се забърка в нов любовен скандал. Само преди година актьорът бе пред развод, след като стана ясно, че кръшка на японската си съпруга Сание с водещата Александра Гюзелева. Двамата женени любовници обаче се разделиха набързо и успяха някак да спасят семействата си.

Сега обаче Джаро от "Под прикритие" отново е засечен с чужда жена, и то на морето. Цяла седмица звездата от крими сериала се разхождал спокойно по местните барове в "Св. Влас", както и на плажа с новата си изгора, а фотографи дори успяха да ги заснемат по време на интимна вечеря, пише Всеки ден.

Новата любовница на Джаро е доста апетитна руса красавица и няма нищо общо с нисичката и скромна японка, от която актьорът има две деца. Връзката му с хубавицата е доста изненадваща, защото само преди 2 седмици в тв интервю Билалов обясняваше колко много обича жена си и как прекарва всяка свободна минута в Париж със семейството си.

"Летя почти всеки уикенд до Франция, за да съм с тях. Сега планираме и дълга ваканция в Япония и съм много щастлив, че ще бъдем заедно цял месец", обясни Джаро. Освен това той се похвали, че бракът му е стабилен и Сание била много разбрана и деликатна жена, която не се впечатлявала от факта, че у нас той има много фенки и постоянно е в компанията на красавици.

Едва ли обаче японката ще прости отново на Билалов, както направи, след като лъсна предишната му изневяра. Още тогава тя заплашила с развод и два месеца не искала нито да чува, нито да вижда актьора, разкриват запознати с драмата. Джаро ще трябва доста да се напъне, за да успее да изкара едноседмичната си почивка на морето със сексапилната блондинка като най-невинен флирт с почитателка.

Снимка: Disco.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !